Nieuw Dashboard zorgt voor overzicht

Nu is het mogelijk om op een eenvoudige manier inzicht te krijgen in de werking van alle duurzame energiesystemen. Door slim Key Performance Indicators te kiezen, is in één oogopslag te zien welke systemen extra aandacht vereisen.


Nieuw dashboard

Continue in ontwikkeling

De ontwikkeling van Lift staat niet stil, er wordt continue gekeken waar klanten behoefte aan hebben. Een duidelijke wens van klanten met veel duurzame energiesystemen in beheer is een overzichtspagina met de werking van deze systemen.
Via deze overzichtspagina willen beheerders snel zien welke systemen niet naar wens draaien en welk onderdeel per systeem onder de maat presteert. Vanuit deze wens is het Dashboard ontwikkeld.

Het Dashboard

Op het Dashboard wordt via herkenbare stoplichten aangegeven of een object naar behoren presteert. Door per object meerdere KPI’s te benoemen kan de gehele werking van een systeem in één overzicht worden getoond. Hierdoor is het voor gebruikers mogelijk om in één oogopslag inzicht te krijgen in zowel de energiebalans als de verpompte energiehoeveelheden.

Naast het tonen van de stoplichten kunnen ook de behaalde waarden worden getoond. Naast de behaalde waarden worden ook de streefwaarden getoond. Hierdoor is het Dashboard niet alleen geschikt als overzichtstool maar kan deze ook daadwerkelijk gebruikt worden als sturingsinstrument.

Eigen wensen
Hier stopt de ontwikkeling van Lift niet. We blijven kijken naar de wensen van gebruikers van Lift. Natuurlijk is het voor de gebruikers ook mogelijk om wensen door te geven. Mis je nog functionaliteit in Lift, neem dan vooral met ons contact op. We kunnen dan samen kijken hoe we deze wensen binnen de Liftomgeving kunnen opnemen.

Nieuw Dashboard